Ifk header 32

Isshow 2018

BILJETTBOKNING!

Priser:

Vuxen 120:- Barn 80:- (4-15år) Skolabarnsbiljett 30:- Familj 300:-

Kontakta oss på mail: ifk.helsingborg@yahoo.com

Ange

Namn:

Mobilnr:

Emailadress:

Antal biljetter

vuxna:

barn:

Skolbiljett:

Familj:

"Glitter och Glamour" Isshow den 20-21 april 2018

Sedan 1997 har IFK satt upp stora isshower med alltifrån sagor till moderna dans- och filmstycken. I år kommer isen på Olympiarinken intas av "Glitter och Glamour" .

Vi kommer att få se dans, teater, konståkning på högsta nivå till härlig musik alltifrån ABBA, Disco, New York New York till Skönheten och odjuret.

Att göra en isshow är ett stort men otroligt roligt projekt. Det är kul att göra något tillsammans men vi vet också att det är mycket jobb som kräver att ALLA ställer upp. Liksom vid förra showen har vi i år erbjudit barn och ungdomar i skridskoskolan att vara med vilket ställer lite större krav på oss alla. Dessutom är många av våra åkare mitt uppe i tävlingssäsongen samtidigt som vi tränar till isshowen.

I nuläget är grundplaneringen klar och nästa steg är att påbörja rollfördelningen.

Isshowsträningarna kommer att starta under sportlovet (vecka 8) och därefter schemaläggas i det ordinarie träningsschemat, primärt på onsdagar och söndagar. Showträningen blir sedan intensivare ju närmare showdatumen vi kommer. Under påsklovet (vecka 13) kommer vi att göra massor under måndag- torsdag.

För att vi ska kunna fastställa rollistan behöver vi veta vilka som önskar medverka i årets isshow och som dessutom är beredda på långa, intensiva showdagar samt medvetna om att det är obligatorisk närvaro vid showträningar, genrep och showdagar. Nedan följer därför lite datum som utöver informationen om träningsupplägget (se ovan) ger er lite mer att gå på. Observera att datumen för genrepen är preliminära medan showdatumen är spikade.

Genrep 1 Söndagen den 15 april
Genrep 2 Onsdagen den 18 april
Isshow Fredag + Lördag 20-21 april (fredag 4 föreställningar, lördag 2)

Vi hoppas givetvis att alla vill vara med och ta till vara på möjligheten att tillsammans få visa upp IFK Helsingborgs Konståkning.

Nu är det dags att börja vårt arbete inför isshowen.

Vi hälsar er därför VÄLKOMNA på föräldramöte/ informationsmöte onsdag den 14 februari kl.18.30 i konferensrummet i ishallen.

Hälsningar

Styrelsen IFK Helsingborg

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub