Ifk header 32

Hjälp vid Skridskoskolan


Drift av skridskoskolan samt skridskoskolecafén

Se även under Skridskoskolan / Skridskoskolecafén.


På onsdagseftermiddagar kl. 16:45 - 18:15 under ordinarie säsong är det tid för skridskoskola.

Skridskoskolan är basen i hela vår verksamhet både idrottsligt och ekonomiskt.

För åkare i grupperna födda 2006 och tidigare är det därför obligatoriskt att hjälpa till som tränare vid skridskoskolans träningstillfällen!

Föräldrar förväntas hjälpa till med arbetet utanför isen under träningstillfällena!


Detta för att få helheten runt skridskoskolan att fungera bra. Arbetsuppgifter är bl. a bemanning i insläppet (närvaroregistrering), organisation av skridskoskolecafén (bakning, beredning och försäljning av fika, försäljning av skridskoskolemärken m.m.)

För bemanningslista med ansvariga för skridskoskolecafén (försäljning, bakning, inskrivning) se nedan. Listorna brukas även mailas ut till alla berörda. Närvaro är obligatorisk. Om du som förälder av någon anledning inte kan komma till det passet du är uppsatt till så ansvarar du själv för att hitta en ersättare.

Ledaren för skridskoskolan, Emily Jönsson, ansvarar för tilldelning av tränaransvar för de olika grupperna i skridskoskolan (görs i regel periodvis). Om du som är tränare i vår skridskoskola av någon anledning inte kan komma och ställa upp vid något skridskoskoletillfälle så ska du snarast möjligt meddela detta till Emily Jönsson.

Md logo ishuset yes
Md 0001
Md sparbank stiftelsen
Md spchark
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub