Ifk header 32

Skridskoskolan

OM SKRIDSKOSKOLAN

Skridskoskolan delas upp i två terminer med 16 träningstillfällen per termin. Terminen startar den 2 september 2024 och den 7 januari 2025.

Skridskoskolan är basen i vår verksamhet och första steget in i konståkningsvärlden. I skridskoskolan arbetar föreningens tävlingsåkare med att lära ut skridskoåkningens grunder och så småningom mer konståkningsanpassade övningar till de aktiva. Träningen som vänder sig till såväl nybörjare som mer stabila och erfarna skridskoåkare ger en bra grund för såväl konståkning som hockey eller bara allmän skridskoåkning.

INTRESSEANMÄLAN TRÄNINGSPERIODER 2024-2025

Vår skridskoskola startar upp igen under september. Vill du har mer information när anmälan öppnar kan du register dina uppgifter genom att klicka på länken nedan. Vi skickar ut informationen när vi öppnar upp för anmälningar till första perioden.

Klicka här för att anmäla dig


KONTAKT

Frågor om skridskoskolan:

skridskoskolan.konstakning@ifkhelsingborg.se

TRÄNINGEN

Träningen bedrivs i Helsingborgs Ishall, Olympiarinken i B-hallen på måndagar och är fördelad på två träningspass beroende på ålder. På båda passen finns grupper som erbjuder allt ifrån nybörjarträning till mer utmaning.

Det är viktigt att ni ser till att bli avprickade varje gång ni är på skridskoskolan så att vi vet hur många barn vi har och vilka som är på isen.

UTRUSTNING

Skridskor och hjälm behöver var och en själv ordna, vi har ingen uthyrning. Hjälm är ett krav i skridskoskolan.


KOSTNAD OCH BETALNING

Att delta i skridskoskolan kostar 1800 kronor per termin + 350 kronor för medlemskap i IFK Helsingborg.

Medlemsavgiften som betalas vid terminsstart gäller säsongen 24/25 och den gäller i alla IFK:s sektioner.

Faktura skickas via mail efter att anmälan blivit godkänd. Om ni av någon anledning väljer att avbryta er träning i skridskoskolan ber vi er att kontakta oss via mail så att er plats kan gå vidare till någon annan. Ingen återbetalning görs. Vid fakturafrågor vänligen kontakta oss via mailadressen: kansli@ifkhelsingborg.se


INTEGRITET

I samband med anmälan godkänner ni att registrerade uppgifter lagras av IFK Helsingborgs Konståkningssektion i enlighet med (GDPR), personuppgiftslagen. De används endast för att registrera och söka statligt och kommunalt aktivitetsbidrag.


Frågor om fakturor:
kansli@ifkhelsingborg.se


VARMT VÄLKOMNA TILL IFK HELSINGBORGS SKRIDSKOSKOLA!

Skridskoskolans tränare & IFK Helsingborg Konståkning

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md bama cmyk logotype
Md spchark
Md hbg logo staende
https://visithelsingborg.com/
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub