Topp friidrott

Friidrottsskolan 2022

Friidrottsskolan 2022
Hej alla friidrotts sugna barn!


I sommar har ni som är födda mellan år 2009- 2015 möjligheten att prova på friidrottens alla grenar ute på Heden under några fartfyllda dagar med massor av nya kompisar och aktiviteter. Mellan vecka 25- 29 så kommer vi fylla Heden med skratt, lek och friidrott.


Friidrottsskolan är en årlig tradition som hållts av IFK Helsingborg i många år. Även om vi får vara extra försiktiga i år så kommer vi göra vårt bästa för att det ska bli så roligt som möjligt. Detta året kommer vi ha fler tillfällen som man kan anmäla sig till, men färre platser per tillfälle. Det kommer finnas plats till 50 stycken barn per tillfälle, så det gäller att anmäla sig så snabbt som möjligt för att få plats den veckan som ni helst önskar.

Anmälan är nu öppen.

Välj tillfälle på länkarna nedan:

Grupp 1 förmiddag v.25

Grupp 2 eftermiddag v.25

Grupp 3 förmiddag v.26

Grupp 4 eftermiddag v.26

Grupp 5 förmiddag v.27

Grupp 6 eftermiddag v.27

Grupp 7 förmiddag v.28

Grupp 8 eftermiddag v.28

Grupp 9 förmiddag v.29

Grupp 10 eftermiddag v.29

Kostnaden för friidrottsskolan är 745 kr. Är man med vid flera tillfällen kostar första tillfället 745kr och de följand tillfällena 545kr/st. Vecka 25. blir bara fyra dagar, måndag till torsdag, eftersom fredag är midsommarafton och därför blir priset för den veckan 645kr.

Samma ska gäller för vecka 27 på grund utav att vi ska arrangera en friidrottstävling med start på fredagen.

Vi kommer inte att sälja någon mat under dagarna därför är det viktigt att ni har med vattenflaska, frukt eller lättare fika. Det kan komma undantag enstaka dagar men detta meddelar vi om någon dag i förväg. Inga nötter får tas med in på området. Vi kommer att vara noggranna med tvättning av händer samt att det kommer finnas handsprit etc. på plats.


De barn som är anmälda både för- och eftermiddagar har möjlighet att stanna kvar på Heden. Detta under eget ansvar då vi ledare behöver ta lunch. Det kommer finnas vuxen kvar på plats som kan hjälpa till vid behov. Kylskåp kommer ej finnas tillgängligt så tag med kylvätska om något behöver hållas kallt.

Viktigt att tänka på är att vi kommer befinna oss utomhus oavsett väder, så barnen ska ha kläder efter väder! Ett tips är att alltid ha med regnjacka, tjocktröja och extra byxor i väskan.
Packa gärna ner solkräm och keps till de lite soligare dagarna! Kom ombytta på morgonen!

Vi ansvarar inte för några värdesaker. Vi har en låda med upphittade saker, så saknar barnet något är ni välkomna att fråga oss så kollar vi där.

Vi hoppas att så många som möjligt vill anmäla sig och att vi ses i sommar!
Olivia Dittlau, 076-10 00 004
Casper Johansson, 0708492549
Titti Ewertzh, 072-17 72 007
Friidrottsskolan2022@gmail.com

Vid frågor om betalning maila kansliet: Kansli@ifkhelsingborg.se eller 042-13 72 95

OBS! Observera att filmning och fotografering sker aktivt under Friidrottsskolan. Materialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte till exempel på inbjudan till nästa års Friidrottsskola, på IFK Helsingborgs hemsida och/eller Facebooksida. Om ni inte vill att ert barn ska medverka på detta så meddela IFK:s kansli på ifk.helsingborg@telia.com.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub