Ifk header 32

Skridskoskola våren 2021

Publicerad 2021-02-12 20:25
Nyheter angående skridskoskolan

Förutsättningarna för att bedriva vår verksamhet är fortsatt osäker till följd av pandemin. Restriktioner och rekommendationer kan ändras med kort varsel vilket påverkar istider, gruppstorlekar osv.

Vi kommer därför prova ett nytt upplägg för skridskoskolan under våren 2021.

Erbjudande om träning i skridskoskolan kommer skickas i form av en kallelse via mail. Alla som varit anmälda till period 2 och period 3 kommer få kallelser.

Notera att kallelsen gäller enbart för den dagen och den tiden som anges, inte för en hel period. Vi ber er att tacka ja eller nej så vi vet hur många som kommer till det enskilda tillfället.

Vi vet inte hur många gånger vi kommer kunna erbjuda på detta sätt och inte heller på vilka dagar eller tider. Inledningsvis börjar vi med söndagar och hoppas att det kan fortsätta så framöver men som sagt är det osäkert.

När vårterminen är slut kommer varje deltagare få en faktura för de antal gånger var och en deltagit. Träningsavgiften per gång är 100 kr. Var och en betalar alltså bara för de gånger som faktiskt utnyttjas.

(Medlemsavgift 200 kr tillkommer. Medlemsavgiften betalas endast en gång per verksamhetsår/ säsong (augusti-maj). Observera att medlemsavgiften INTE ska betalas igen om du redan betalt för säsongen och inte heller om du redan betalt medlemskap för någon annan av IFK:s sektioner.)

Vi hoppas på lärorika och roliga istimmar tillsammans i vår!

Varmt välkomna!

OBS!! Vår skridskoskola har ny mailadress:

skridskoskolan.konstakning@ifkhelsingborg.se

Vänligen använd den för kommunikation angående skridskoskolan. Tänk på att nya mailkontakter ibland fångas upp i filter - kontrollera i skräpposten så du inte missar någon information. Ta för vana att också titta på vår hemsida:

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md 0001
Md sparbank stiftelsen
Md spchark
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub