Toppskidor

Träning

Rullskidsträning bedrivs med start onsdagen den 14 september 2022 kl 18.30. Det första tillfället kommer att utgå från Filbornas parkering (södra delen). Alla är välkomna, nybörjare såväl som elitmotionärer.

Är du nybörjare? Anmäl dig till vår nybörjarkurs, se mer information här: Länk till filen

Nytt för i år är att träningen kommer att utgå från olika platser i Helsingborg. Platsen kommer aviseras via IFK Helsingborgs Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/ifkhelsingborgskidor

Vi kommer dela in oss i grupper efter vana och ambition där våra duktiga tränare ser till så du får ut det bästa av träningstiden. Ta med rullskidor, stavar och skidskor. Även hjälm och reflexväst är obligatoriskt på våra träningar.

måndagar med start den 12 september ses vi 18.30 vid Jordbodalens utegym för stavgång/stavlöpning. Denna träningsform är optimal för att bygga grenspecifik kondition, styrka och koordination. Ta med löparkläder och stavar. Alla är välkomna!

Under säsongen kommer vi även att erbjuda ledarledda söndagsrundor. Detta är rundor av distanskaraktär och är inte avsett för absoluta nybörjare. Mer info om detta kommer finnas på IFK Helsingborgs Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/ifkhelsingborgskidor

  • Stavgång/stavlöpning - Måndagar kl 18.30 i Jordbodalen
  • Rullskidor – onsdagar kl 18.30
  • Rullskidor distanspass – söndagar, mer info kommer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub