Ifk header 32

Skridskoskolan 15 +

OM SKRIDSKOSKOLAN 15+

Till vår skridskoskola 15+ är du välkommen om du är 15 år eller äldre, oavsett nivå, med träning 45 minuter en gång per vecka. Du anmäler dig för en termin (hösttermin respektive vårtermin). Anmälan görs via föreningens hemsida. Föreningens ordinarie tränare arbetar med att lära ut skridskoåkningens grunder och så småningom mer konståkningsanpassade övningar till de aktiva. Undervisningen kan ske både på engelska och svenska. Träningen vänder sig till såväl nybörjare som mer stabila och erfarna skridskoåkare. Så snart vi vet vilka tider som vi har tillgång till is kommer länkar för anmälan att publiceras här på hemsidan. Vi önskar er varmt välkomna!

Anmälan / Information

Träningstimmarna för skridskoskolan 15+ är förlagda på söndagar och kommer att bedrivas på den nya isanläggningen Mimer.
Mimer är belägen i samma byggnad som Esportanläggningen Fuzed,
Rundgången 24.

Mimer är en is som är något mindre än vad vi är vana vid, ej fullstorlek (som A- och B-hallen på Olympiarinken), men väl fungerande för träning.

Viktigt att känna till är att inne i ishallen på Mimer får endast tränare och åkare vistas. Anledningen är att kylan riskerar att inte kunna hållas om människor passerar in och ut alltför ofta. Föräldrar som ändå vill se träningen kan titta genom fönster i gången utanför, längs långsidan, alternativt ta en kaffe på Fuzed som vi delar ingång med.

Det finns inga omklädningsrum på Mimer men det finns bänkar där åkarna kan sitta för att ta på och av skridskor. Det kommer också att finnas låsbara skåp så småningom.


Denna chans till mer istid kommer att innebära en omställning för oss alla med en ny typ av logistik av både åkare och utrustning men vi hoppas att detta kommer att fungera väl efterhand!

Md md ifk1

UTRUSTNING

Skridskor och hjälm får man själv ordna, vi har ingen uthyrning. Det är klokt att bära hjälm som nybörjare.Skridskor och hjälm behöver var och en själv ordna, vi har ingen uthyrning. Det är klokt att bära hjälm som nybörjare.


KOSTNAD OCH BETALNING

Att delta i skridskoskolan 15 + kostar 1500 kronor per termin i träningsavgift + 200 kronor per säsong i medlemsavgift (IFK Helsingborg).

Medlemsavgiften betalas endast en gång per verksamhetsår/ säsong (augusti-maj) och betalas i samband med din första träningsperiod den aktuella säsongen. All information om senast inbetalningsdatum kommer att stå i anmälan.

Observera att medlemsavgiften INTE ska betalas igen om du redan betalat medlemskap för någon annan av IFK:s sektioner.


INTEGRITET

I samband med anmälan godkänner ni att registrerade uppgifter lagras av IFK Helsingborgs Konståkningssektion i enlighet med (GDPR), personuppgiftslagen. De används endast för att registrera och söka statligt och kommunalt aktivitetsbidrag.

TRÄNINGSPERIOD 2023 (hösttermin)

Träningsstart: Söndagen den 8 oktober 2023.

Anmälan: Anmälan öppnar upp kl.09.00 den 19 september 2023.

Träningstider: Kl 13.45-14.30 för ss15+ nybörjare och kl. 14:30-15.15 för ss15+ fortsättningsgrupp. Vi erbjuder även ett off ice pass för alla som deltar på ss15+, kl 13.00-13.30 på Mimer. Under detta pass tränar vi styrka, kondition samt specifika övningar förknippat med konståkning.

Anmälningslänk: Anmälan vårterminen 2024 (stängd)


TRÄNINGSPERIOD 2024 (vårtermin)

Träningsstart: 14 januari 2024.

Anmälan: Anmälan vårterminen 2024


Har ni några frågor eller funderingar gällande skridskoskolan 15+? Tveka inte att höra av er!

Skicka ett mejl till skridskoskolan.konstakning@ifkhelsingborg.se eller coach.konstakning@ifkhelsingborg.se.

Om ni av någon anledning väljer att avbryta er träning i vår skridskoskola 15+ ber vi er att meddela oss via samma mejladress så att er plats kan gå vidare till någon annan. Ingen återbetalning.


VARMT VÄLKOMNA TILL IFK HELSINGBORGS SKRIDSKOSKOLA 15+

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md bama cmyk logotype
Md spchark
Md hbg logo staende
https://visithelsingborg.com/
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub