Ifk header 32

Ishallen stängd

Publicerad 2020-12-20 17:30
Helsingborgs stad har beslutat att följa regeringens rekommendation och stänga ishallen. Beslutet gäller till den 24 januari.

Det innebär att vi behöver göra en omställning av vår verksamhet, men vi ställer inte in, vi kommer fortsätta träna. Med start 28 december kommer ett schema där träning tillsammans i grupp kommer ske både utomhus på och omkring Olympiaområdet och online. Våra tränare är i detta nu i full gång med att planera för ett upplägg med dessa nya förutsättningar.

Den här pandemin är verkligen en prövning för hela vårt samhälle, och drabbar även våra barn och ungdomar. Med anledning av coronapandemin har SKR (Sveriges kommuner och regioner) tagit initiativ till en stödlista som uppdateras löpande med tips på olika former av aktiviteter i kristid. Ett stort antal aktörer medverkar till att utveckla stödlistan. På dessa sidor finns samlad information, råd och tips kring psykisk hälsa i kristider. Här finns råd och länkar anpassade för olika målgrupper och behov som handlar om meningsfull sysselsättning, tips på bra rutiner kring mat, sömn och fysisk aktivitet, men även tips kring oro och ångest med åldersanpassad information om Covid-19. Här finns några länkar som kanske kan vara till hjälp:

Stödlista för psykisk hälsa i kristid

Stödlista för psykisk hälsa i kristid

upp till 12 år

12-25 år

Vi som är föräldrar till aktiva barn behöver stötta dem i den här förändringen, det är inte tal om annat än att det är tufft för dem! Träningen är en stor del av deras liv och det är viktigt att de fortsätter träna och hålla igång även om vi för tillfället inte kan göra det på is.

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md 0001
Md sparbank stiftelsen
Md spchark
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub