Ifk header 32

Skridskoskola period 2

Publicerad 2021-01-27 12:25
Välkomna på söndag!

Ishallen är nu öppen igen för föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2005 och senare, nuvarande beslut från Fritid Helsingborg gäller för två veckor dvs tom den 7 februari. Vi planerar att genomföra de återstående två gångerna av period 2 på söndag den 31/1 samt söndag den 7/2.

För att minska trängsel kommer vi fördela träningspassen på fyra tider istället för normalt två. De grupper som hade starttid 16.45 kommer att fördelas och börja antingen kl. 12.00 eller kl. 12.55. De grupper som hade starttid 17.30 kommer att fördelas och börja antingen 13.50 eller 14.45. Passen blir 45 minuter med 10 minuters mellanrum. Vi återkommer med vilken tid respektive grupp tilldelas.

Vi ser fram emot att träffa våra skridskoskoledeltagare igen och är glada för att vi kunnat hitta en lösning även under rådande omständigheter.

Många undrar över hur det blir med period 3, vi kan inte ge besked om det i dagsläget. När vi får mer information om vilka möjligheter som erbjuds kommer vi planera och informera er. De anmälningar som kommit in ligger vilande så länge.

Vänliga hälsningar

IFK Helsingborg konståkning

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md bama cmyk logotype
Md spchark
Md hbg logo staende
https://visithelsingborg.com/
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub