Ifk header 32

Snart kommer Svenska Konståkningseliten till oss!

Publicerad 2021-11-13 11:28
Den här säsongen 2021/2022 har vi från IFK Helsingborg återigen fått den äran att arrangera en dubbel elitserietävling på uppdrag av Svenska Konståkningsförbundet. Elitserien är, bortsett från SM, den högsta tävlingsnivån inom Svensk Konståkning.

Den 12 och 13 februari 2022 kommer vi från IFK att gästas av svenska kontåkningseliten på Olympiarinkens båda isar.

I två hela dagar tävlar sammanlagt runt 100 elit-åkare om SM-platser, Senior- och Junior-eliten vid elitserietävling ES04 i A-Hallen och Ungdoms-eliten vid elitserietävling ES05 i B-hallen. Med från IFK är Alexandra Ödman i klassen Ungdom 15A. Två stora domarpaneler, varje bestående av minst 12 högt kvalificerade funktionärer, kommer att bedöma åkarnas prestationer i det korta och långa programmet och tävlingarna kommer att livesändas.

Det hela blir alltså ett riktigt stort och förhoppningsvis mycket spännande arrangemang!

Som arrangerande förening ansvarar vi från IFK nu för att lägga allt till rätta för evenemangets genomförande och vi ansvarar också för tävlingspersonalen bortsett från domarna. Det är vi nio från vår förenings tävlingskommitté som står för planeringen av evenemanget inklusive nyckelroller, som tävlingsledning, sekretariat, arena-ombyggnader, domartransporter, -kost och -logi, tävlingsbemanning, information/kommunikation och marknadsföring m.m.

Vid själva tävlingen behövs dock många fler hjälpande händer för att vi ska kunna lyckas ro evenemanget i hamn. Hjälpande händer behövs bl.a för informationsdisken/ackreditering, domare-chaufförer, sjukvårdare, grindvakter, filmare, speaker, musikspelare, sjukvårdare, istrampare, bygg-support, domarservice/fika-personal. Viss personal behövs inte enbart på lördagen och söndagen, utan redan i samband med förberedelserna på fredagseftermiddagen (bygg-support, chaufförer, informationsdisk, grindvakter, musikspelare, sjukvårdare). Därför:

Vårdnadshavare till IFK-åkare i grupperna 1 - 7 ombeds ställa upp och hjälpa till vid evenemanget!

Tillsammans med vårdnadshavare kommer åkarna själva få hjälpa till, uppgifter beroende på ålder. Korta beskrivningar av uppgifterna samt målgrupp finns under tävlingsfliken här på hemsidan.

För att vi från tävlingsgruppen ska få en idé om vad slags uppgift du som är vårdnadshavare kan tänka dig ber vi dig besvara vårt formulär för intresseanmälan för tävlingspersonal (endast vårdnadshavare, åkarna kontaktas separat) senast den 21 november 2021.

Länk till formuläret: https://forms.gle/SweEcFz4VwLCnKkL9

Har du några frågor eller funderingar i sammanhanget?

Nu på torsdagen den 18 november kl. 18.30 bjuder vi från tävlingsgruppen in till ett kort digitalt informationsmöte avseende elitserietävlingen där vi kommer att berätta lite mer om arrangemanget.

Informationsmöte om Elitserietävlingen på Olympiarinken

Torsdag, den 18 november · kl. 18.30 - 19.30

Anslutningsinformation för Google Meet

Videosamtalslänk: https://meet.google.com/ezr-wuaw-zxm

Har du ingen möjlighet att delta vid mötet så går det också bra att maila dina frågor och funderingar till oss på: ifkhbgkonstakning@gmail.com

Förresten:

Känner du kanske intresse för att hjälpa till med sponsring och / eller media-/marknadsföring? I så fall kontakta oss i tävlingsgruppen.

Med vänliga hälsningar,

Tävlingsgruppen IFK Helsingborg Konståkning,

Tävlingsledning: Kristin Demuth och Tez Gustafsson

Sekretariat och tävlingspersonal: Lotta Persson och Milla Kaarna

Arenaansvariga: Karina Ingman och Ingela Reimer

Mat&Fika-ansvarig: Maria Österberg

Transport- och hotelansvarig: Ann-Katrin Wetterlöv

Musik- och träning: Malin Göransson

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md 0001
Md sparbank stiftelsen
Md spchark
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub