Ifk header 32

Vill du bli en del av vårt team?

Publicerad 2021-05-10 23:31
IFK Helsingborg söker konståkningstränare

IFK Helsingborg konståkning grundades 1959. Vi erbjuder alla oavsett kön, ålder, förutsättningar eller bakgrund möjlighet att genom skridskoskolans verksamhet lära sig skridskoåkningens grunder till att i konståkningssektionen fortsätta utvecklas och utmana sig själv och arbeta mot personliga mål. Vi står för både bredd och spets.

Vi söker dig som vill ingå i vårt team av tränare och där ta ansvar både för åkarnas utveckling samt vara mentor för ungdomsledarna på deras fortsatta väg inom konståkning. Tillsammans ansvarar ni för att utbilda våra åkare på alla nivåer, i sin egen takt. Du brinner för sporten och vill bidra till en verksamhet präglad av sund ledarkultur, en hållbar sportslig utveckling och trygga och inspirerande idrottsmiljöer.

Du har kvalifikationer och erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer från grund till elit och har en gedigen bakgrund inom konståkning. I uppdraget ingår utöver planering, genomförande och utvärdering av träning och tävling även administrativa uppgifter. Klubbens verksamhet bygger på ett väl fungerande samarbete mellan medlemmar, styrelse, kansli och tränare.

Tjänsten är på heltid med tillträde säsongen 2021/2022 enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.

För mer information vänligen kontakta:

Theresia Gustafsson, ordförande styrelsen.konstakning@ifkhelsingborg.se

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-10.

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md 0001
Md sparbank stiftelsen
Md spchark
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub