Ifk header 32

Isshow – En tidsresa – 27 april 2024

Lördagen den 27 april är det äntligen dags för IFK Helsingborg Konståknings isshow⛸️🌟 igen. Välkommen till en fartfylld föreställning på is som tar dig på en musikalisk tidsresa genom de senaste 100 åren. Vi lovar att du kommer känna igen låtarna 🎶 och att du kommer få svårt att sitta still 💃 på läktaren.

Detta är ett tillfälle för föräldrar, vänner, bekanta och alla andra att få se vad våra fantastiska barn och ungdomar har jobbat hårt för. I denna show finns plats för alla våra åkare oavsett nivå – allt från våra A-åkare och hela vägen till skridskoskolan. Det kommer bli en fartfyllt show och vi har tre tider att välja mellan kl 11.00, 13.30 och 16.00.

🎟️ www.isshow.se

📅 27 april 2024

⏰ 11.00, 13.30 eller 16.00

🏟️ Olympiarinken, A-hallen

Md isshow 2024 mc

Detta evenemang dokumenteras med film och foto. Bilder och filmer från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om vår verksamhet, samt marknadsföra detta och framtida evenemang för vår räkning. Om du vill få en bild eller film raderad är du välkommen att kontakta info.konstakning@ifkhelsingborg.se. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och hur vi tillvaratar enskildas rättigheter framgår av integritetspolicyn på vår hemsida.

Instagram
Följ oss på #ifkhbgkonstakning

Stöd oss via

Stöd oss via Svenska Spel

Md mpskatingishall
10% rabatt på skridskor och skenor hos MP-skating
Md logo ishuset yes
Md bama cmyk logotype
Md spchark
Md hbg logo staende
https://visithelsingborg.com/
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub