Topp friidrott

Klubbkläder

Nu kan du som medlem köpa tävlings- och träningskläder på Team Sportia på Väla. Klädsortimentet finns nu hos Team Sportia och vårt sortiment och prislista ser du här under. Ni provar och köper era kläder direkt på Team Sportia. Det finns ett lager av vår IFK-kollektion hemma, så i de flesta fall kan man handla direkt. Alternativt gör man en beställning. På det vanliga sortimentet erhåller alla medlemmar dessutom 20% rabatt på ordinarie pris (gäller ej beställningsvaror och presentkort). Man behöver inte visa medlemskort utan säger bara sitt namn till personalen.

Klubbshop online

Nu kan du även handla våra klubbkläder online.

Så här gör du för att handla föreningskläder online:

  1. Logga in i vår klubbshop, https://www.teamsportia.se/klubbshop/
  2. Gå till Skapa konto
  3. Fyll i dina uppgifter (hitta på ett användarnamn)
  4. Fyll i din Butikskod: 44BGT43B
  5. Klicka på Registrera
  6. Fyll i din föreningskod: G5XE5

Sedan är det bara att klicka på föreningsloggan och börja handla!
Du behöver ha fyllt 18 år för att få handla.

I Klubbshopen kan du välja mellan att betala med kort, faktura eller delbetalning. Betalningen reserveras på ert konto men ni betalar inte för än
era produkter är klara och finns att hämta ut i butiken. Visa upp det mail ni får i kassan för att hämta ut er beställning efter den leveranstid som uppges i shopen.


Tips! Är du medlem hos fler föreningar kan du fylla i deras föreningskod längst ner så läggs den Klubbshopen till på din sida.


Md ifk kl der team sportia 2019

Frågor? Kontakta kansliet, kansli@ifkhelsingborg.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub